Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kisbusz balesete a 81-es főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 14.

ImageTegnap reggel, 6 óra 32 perckor érkezett a jelzés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére, amely szerint a 81-es főúton, Sárkeresztes és Magyaralmás között több jármű ütközött. Nyikos György tű. százados, szolgálatparancsnok I-es kiemeltben határozta meg a riasztási fokozatot, a laktanyából két gépjárműfecskendő és a műszaki mentőszer, összesen 13 fő tűzoltó kezdte meg a vonulást. A helyszínen a felderítést követően derült ki, hogy egy kisbusz és egy kisteherautó ütközött.

Tovább...
 
Befejeződött az idősek sérelmére elkövetett rablássorozat nyomozása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 13.

ImageÖsszesen 19 rendbeli bűncselekménnyel – köztük 15 rablással – gyanúsították meg a fejér megyei nyomozók azt a két ráckeresztúri férfit, akik tavaly télen időseket raboltak ki. A két férfivel, valamint az egyik rablás tippadójával szemben lefolytatott nyomozást a napokban fejezte be a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. A nyomozati iratokat – melyek hat Adria tokos iratrendezőt töltöttek meg – a nyomozók vádemelési javaslattal továbbították a Székesfehérvári Városi Ügyészség felé.

Tovább...
 
Ajánlások kiskereskedelmi egységek részére Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2011. október 13.

ImageUgyan az utóbbi időben Fejér megyében nem fordultak elő kisboltok sérelmére elkövetett rablások, de a rendőrség meglátása az, hogy az ünnepek közeledtével ezen bűncselekmények megszaporodhatnak. Tapasztalatunk szerint amennyiben a kiskereskedelmi egységek megelőző intézkedéseket tesznek, elkerülhetik, hogy támadás célpontjává váljanak. Esetleg, hogyha a bűncselekmény mégis megtörténik, az elkövető(k) beazonosításában, elfogásában nagy segítséget tudnak nyújtani a rendőrségnek. Ennek függvényében kérjük, fogadják meg a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság alábbi tanácsait!

Tovább...
 
Öngyilkosságra készültek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 11.

ImageEgy személygépkocsi elé ugrott egy fiatal nő Kálozon, az Ország úton. Szerencsére a gépkocsivezető időben észrevette a nőt, és még azelőtt sikerült megállnia, hogy elütötte volna. A hölgy így nem sérült meg. Mint kiderült, öngyilkos akart lenni, ezért ugrott az autó elé.

Tovább...
 
Félpályás útlezárásra kell számítani a reggeli csúcsforgalomban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. október 10.

ImageBejelentett demonstráció miatt október 11-én, kedden két főúton is félpályás útlezárásra kell számítania az autósoknak. 06 óra 30 perctől 10 óráig (3 és fél óra időtartamban) a 81-es főút 3+100 és a 3+600 km szelvénye között (Szfvár irányába a menetirány szerinti jobb oldalon), valamint ugyanebben az időben a 63-as számú főút 88+500 és a 88+000 km szelvénye között Székesfehérvár irányába a menetirány szerinti jobb oldalon akadályozzák a reggeli forgalmat. Mindkét helyszínen rendőri irányítás mellett majd váltakozó irányban lehet közlekedni.

 
Osztrákok körözték, polgárdi rendőrök fogták el őket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 07.

ImageA Polgárdi Rendőrőrs járőrei és nyomozói hajnalban fogták el azt a két mezőszentgyörgyi férfit, akik ellen az osztrák rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki. A két férfire külön helyszínen, de egy időben csapott le több, mint egy tucat polgárdi rendőr, így esélyük sem volt a menekülésre…

Tovább...
 
Szekrény mögött találták meg a betörő tinédzsert a helyszínelők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. október 04.

ImageBetörés kísérletével gyanúsítják a gárdonyi rendőrök azt a 14 éves fiút, akit egy sukorói házban az egyik szoba sarkában találtak meg a rendőrök a helyszíni szemle során. A tinédzser a nyomozóknak először azt mondta, elrabolták, úgy került a házba, később azonban azzal védekezett, diót szedett a kertben és akkor látta meg, hogy fel van feszítve a bejárati ajtó, és mivel kíváncsi volt, mi van odabenn, besurrant…

Tovább...
 
Ülésezett az FMBB, "Év iskola rendőre"- díjakat osztottak ki Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 29.

ImageA Magyar Közút Nonprofit Zrt. Fejér Megyei Igazgatóságánál tartott elnökségi ülést a Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság. Az értekezlet elején kiosztották a 2010/2011-es tanév „Év iskola rendőre” díjakat.

Tovább...
 
Szemtanúkat keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 29.

Szeptember 02-án 21 óra 50 perckor történt egy sérüléses közlekedési baleset Szabadbattyán és Kőszárhegy között. A baleset szemtanúti keresi a rendőrség.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Fehérvári Lecsófőző Vigasság idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. szeptember 23.

ImageIdén a Várkörutat teljes hosszában lezárják a Fehérvári Lecsófőző Vigasság idejére. A hétvégi forgalomkorlátozások a helyi autóbuszjáratok menetrendjében is hoznak változásokat.

Tovább...
 
A lakossággal és a Polgárőrséggel együttműködve ért el sikert a rendőrség Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. szeptember 21.

ImageLakossági bejelentés alapján jelentek meg a Sárbogárdi Rendőrkapitányság járőrei Alsószentivánon egy nemes bodza ültetvényen. A bejelentés szerint ugyanis a mezőgazdasági területen két személygépkocsival tolvajok szedték a bodzát...

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1321 - 1331 / 2094